Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (3.16 secunde)
Deputatul PD Valentin Iliescu a afirmat ca este momentul ca actiunea de stopare a migratiei politice sa fie dusa pana la capat si a mentionat ca o persoana care candideaza la primarie pe listele unui partid se bucura de o serie de avantaje in comparatie cu un candidat independent (nu are nevoie de semnaturi la inscrierea in cursa si partidul ii sustine campania).
In prezent, Jurnalul National este condus de Marius Tuca - director general, iar redactori-sef ai publicatiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu si Victor Ciutacu.
Pe de alta parte, noul proiect a fost finalizat la sfarsitul saptamanii trecute de catre o comisie din care fac parte ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, deputatii Raluca Turcan (PNL) si Valentin Iliescu (PD) etc.
In plangerile depuse la DNA, CSM si Ministerul Justitiei, Morega ii acuza pe magistratii Aliosa Carbunaru si Valentin Banica de sustragere de inscrisuri, abuz in serviciu contra persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
o solutie logica si necesara", Valentin Nicolau, fostul director al TVR, sustine ca primele motive pentru iesire ar fi posibilitatea redusa a PC de a influenta actul guvernarii si de a-si indeplini obiectivele asumate.
Secretari sunt Antonie Iorgovan (PSD), Gheorghe Funar (PRM), Valentin Puskas (UDMR), Gavrila Vasilescu (PC). Cei patru chestori sunt Paul Pacuraru (PNL), Paula Ivanescu (PD), Ioan Chelaru si Dan Mircea Popescu, ambii de la PSD.
Pe 30 decembrie, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Valentin Calu, anunta ca evolutia postoperatorie a regizorului este lent favorabila, cu persistenta unor probleme respiratorii care necesita supraveghere si continuarea ingrijirilor medicale.
Actrita Manuela Golescu a fost prezenta la expozitia de Valentine’s Day de la Sala Dalles. "Afland istoria reala, am venit la Sala Dalles cu cadouri crestine pentru a le aminti oamenilor ca Sfantul Mucenic e un protector al casatoriei", a spus Manuela Golescu.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala: TIBERIU OPREA, VALENTIN MOLOMAN, DAN STEFANESCU Spectacol pentru tineri de la 14 ani; durata spectacolului: 1 h 45 min.
Volumul a fost prezentat de profesorii universitari Ioan Mircea Pascu si Valentin Stan si de jurnalistul Radu Toma", scrie Adrian Nastase, pe blog.
In acelasi sens a vorbit si peremistul Valentin Dinescu, care a asigurat-o pe Macovei de tot sprijinul, cu conditia de a stabili o relatie mai buna cu Legislativul.
Mai mult, seful statului i-a enumerat pe cei care au semnat celelalte doua documente la formarea Aliantei - Theodor Stolojan, Paul Pacuraru, Varujan Vosganian, Valentin Ionescu, Ionut Popescu, Adrian Ciocanea si Alexandru Boeru, spunand despre acestia ca "niciunul nu mai are influenta consistenta in raport cu actuala conducere a partidului".
Dana Roseanu - Carmen Valentin Valov, Bianca Boeroiu - De ce eu? Cel mai bun film de debut (lung metraj) Acasa la tata - Regia:
Directorul Directiei Tehnice din cadrul CJ Dolj, Valentin Chiata, a declarat ca institutia a cerut guvernului 136 de miliarde de lei.
Cu toate astea, numai o asociatie mare ne poate ajuta sa accesam fondurile", a explicat Valentin Mitrica, primarul comunei Giurgita.
Proiectul initiat de deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu prevede ca cei 13 membri ai consiliilor de administratie ale celor doua societati sunt numiti la propunerea grupurilor parlamentare (7 locuri), a Presedintiei (un loc), a Guvernului (un loc), a societatii civile (2 locuri), a minoritatilor reprezentate in Parlament (un loc) si de angajatii societatii in cauza (un loc).
Lipsa aprecierii In cazul lui Valentin Abrudan, factorul declansator al infarctului a fost o cearta cu seful. Barbatul lucra ca indrumator pentru persoanele cu handicap.
In urma amendamentului propus de peremistii Valentin Dinescu si Gheorghe Funar, senatorii din Comisia juridica au modificat titlul Ordonantei de Guvern privind accesul la propriul dosar si deconspirarea politiei politice comuniste, transformand-o in "legea privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica comunista".
Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane, Excelenta Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Domnul Sorin Mihai Campeanu, Ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Doamna Gabriela Szabo, Ministru a Tineretului si Sportului, Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Doamna Diana Voicu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala.
google-analytics.com